Perquè fer servir infografies?

Cada dia hem d’interpretar un gran flux d’informació per comprendre el mon on vivim. Les dades que rebem són tan complexes que la millor manera de explicar-les és amb una bona imatge visual.

La visualització d’informació s’ha convertit en una de les eines més ràpides per entendre fàcilment dades complexes. La infografia és el millor mitjà per a explicar de manera clara, visual i sintètica una sèrie de conceptes, fets o dades. En un context en què hi ha molt poc temps per convèncer a l’usuari perquè es quedi atent a la informació que li volem donar, les infografies són una eina molt eficaç per atrapar el lector, a més, les infografies es comparteixen tres vegades més a les xarxes socials.

 

Infografies estàtiques

Realitzem infografies estàtiques per a suports en paper i web: diaris, revistes, fulletons, memòries, catàlegs, pàgines web, blogs, apps…
Aquestes infografies es poden adaptar per a la seva lectura en format web, tauleta o mòbil i per les diverses xarxes socials. Poden incloure tota mena de gràfiques, estadístiques, mapes, diagrames, etc., que ajudin a fer entendre les vostres dades.

Infografies animades

A vegades, una idea resulta difícil d’explicar amb una imatge estàtica, necessitem animació, so i música per fer arribar millor les nostres dades. Les infografies animades són molt atractives, clares i fàcils d’entendre.
Aquest tipus d’infografies són idònies per a la vostra web, revista digital, app, presentacions i per compartir a les xarxes socials.

Infografies interactives

Interactuar amb una informació gràfica ens permet entendre millor els conceptes representats. L’espectador passa a conèixer les dades per si mateix, deixa de ser un lector passiu i esdevé un espectador actiu, així aconseguim que el missatge arribi millor i sigui recordat.
Són ideals per representar múltiples dades i deixar que el públic triï la informació que més l’interessi. La combinació visualització/interactivitat fa que aquestes infografies siguin una forma molt atractiva de visualitzar i conservar les dades.

Han confiat en nosaltres: